Het beste rundvlees ter wereld uit Japan op een broodje
1. Wagyu Burger
2. Hamburger Bun
3. Courgette
4. Olie, zeezout, citroen
5. Sriracha Mayo
1. Keij Kamado
2. Plate Setter
3. Kernthermometer
4. Dunschiller
1. Haal de burgers minimaal 1 uur voor het bereiden uit de koelkast.
2. Zorg dat de BBQ goed warm is, +/- 160 graden.
3. Plaats de burgers indirect op de BBQ en gaar deze tot een kerntemperatuur van 45 graden.
4. Snijd de courgette met een dunschiller in dunne plakken en kruid deze met olie, zeezout & citroen.
5. Stook vervolgens de BBQ op naar 200 graden.
6. Grill de burgers vervolgens kort direct, draai
ze om en grill ze nog een keer kort direct.
7. Snijd de bun open en leg de courgette onder op het broodje.
8. Plaats de burger op de courgette en maak deze af met de sriracha mayo.
Eet smakelijk!